NIEUWS


CH. Mourningdove Zhivago

 

Hierbij weer enkele recente foto's van de jarige job CH.Mourningdove Zhivago, een echte blue mitted Ragdollkater!!!!

 

 

 Klik op de foto's om deze in een groter formaat te zien.

 

 

 

 

                     Een nog krasse oude heer!!!!


Gelukkig is hij telkens nog in zo'n goede conditie, dat hij 14 dagen geleden alweer z'n 16e verjaardag mocht vieren!!! Wanneer ik van tijd tot tijd websites bekijk, zowel hier in Holland, maar ook veelal van catteries in Europa en America, waar hij in 1999 geboren is, dan heeft hij sowieso reeds een mooi en zeer actief leven gehad. Nu in verdiende rusttijd kan hij het nog steeds heel goed vinden met z'n 3 familieleden, waar hij mee samenwoont, gezellig in de Finse Kota in de tuin, als ook lekker buiten in de beschermde kattenren, waar ze naar eigen keuze gebruik van kunnen maken.

S* Medina's Dolls NAOMI

 

Enige tijd geleden, in januari 2015, is er al een update op mijn website geplaatst, dat er in de cattery een nieuw, heel lief en oh, zo mooi Ragdollpoesje, genaamd S* Medina's Dolls NAOMI, uit Zweden, bij mij is komen wonen. De fokster is Eva Mourujärvi. Enkele van de hieronder geplaatse foto's heeft zij reeds per e-mail naar mij toegestuurd, toen Naomi nog bij haar andere 3 zusjes in de cattery bij Eva thuis woonde.

 

Door een bijzonder prettige samenloop van omstandigheden, doordat Eva en haar zuster Lise, half november 2014 naar Nederland kwamen om aan een tentoonstelling deel te nemen met enkele van hun eigen Ragdolls, is Naomi meegekomen en op de luchthaven Schiphol Amsterdam met grote blijdschap door mij in ontvangst genomen!!!!!

 

Inmiddels is het bijzonder lieve, voorspoedig groeiende meisje hier inmiddels al helemaal ingeburgerd en ze kan het prima vinden met de andere, hier aanwezige, reeds flink oude, maar ook gelukkig voor haar nog jongere Ragdoll-medebewoners. Naomi was j.l. 19 maart alweer 7 maanden oud en vorige week is ze ook al voor de 1e keer krols geworden; op een heel charmante, nog niet erg luide manier.

 

Met onderstaande foto's wil ik haar graag introduceren!!!. Ze is mij heel dierbaar en heeft me heel positief geholpen om door te gaan, vooral na die moeilijke en lange periode van ziekte van mijn echtgenoot, met zijn uiteindelijk droeve, definitieve afscheid van mij en de 3 zonen.

 Klik op de foto's om deze in een groter formaat te zien.

 

             Het nestje van 4 poesjes, S*Medina's Dolls,
                         waar Naomi ook op staat

 

 

      Foto genomen op Schiphol door Eva Mourujärvi ( fokker)
       uit Zweden bij aankomst van S*Medina's Dolls NAOMI.
                         Vrijdag, 14 november 2014

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

Al de opnamen zijn gemaakt door Ank Wiggelaar, copyright.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ab overleden op vrijdag 26 september 2014

 

Klik hier voor de rouwkaart.

 

 

 

 

 

 

 

CH. MOURNINGDOVE ZHIVAGO

 

CH. MOURNINGDOVE ZHIVAGO is op 4 juli 2014 alweer een jaartje ouder, n.l. 15 jaar, geworden en in zeer goede gezondheid gelukkig. (Zie de bijgaande foto's)

 Klik op de foto's om deze in een groter formaat te zien.

 

 
 
 

Al de opnamen zijn gemaakt door Ank Wiggelaar, copyright.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CH. MOURNINGDOVE ZHIVAGO

 

CH. MOURNINGDOVE ZHIVAGO vierde op 4 juli 2013 vorige maand z'n 14e verjaardag!! Hij verkeert gelukkig in goede gezondheid en is vrolijk en tevreden. Hij kan heel goed en gezellig samenleven met 3 andere Ragdoll katers, nl. CH. Hightide Lowtide NICOLAS (06-12-2004), Hightide Lowtide Pax (03-02-2004) en de nog niet gecastreerde kater Hightide Lowtide ME and my SHADOW (23-07-2009). Zij hebben met z'n vieren een ruime, gezellige houten Finse Kota als woonruimte tot hun beschikking. Aansluitend nog een ruime, overdekte buitenren, waar ze veel gebruik van maken, vooral nu, in deze warme zomerperiode. (Zie de bijgaande foto's)

 Klik op de foto's om deze in een groter formaat te zien.

 

 
 
 
 
 

 

 
Al de opnamen zijn gemaakt door Ank Wiggelaar, copyright.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CH. MOURNINGDOVE ZHIVAGO

 

Klik op een foto om deze in een groter formaat te zien.

 

 

CH. Mourningdove Zhivago vierde op 4 juli zijn 13e verjaardag!

GEFELICITEERD!

We hopen dat we hem nog vele jaartjes in gezondheid bij ons mogen houden. Hij is zeer dierbaar en van grote betekenis in de fokperiode voor Cattery Hightide Lowtide is geweest.

Hij geniet nu van een relaxt leven samen met andere gepensioneerde katers.

 

 

 

   
   
   

Al de opnamen van deze kater zijn gemaakt door Ank

Wiggelaar, copyright.

 

 

Deze foto's zijn van CH.MOURNINGDOVE ZHIVAGO, gefokt door Patricia L. Weintraub. Deze bijna 12 jarige, Blue Mitted Ragdoll kater is geboren op 04 juli 1999 in de Verenigde Staten in de cattery Mourningdove en hij heeft het allereerste deel van zijn leven daar ook doorgebracht. Op volwassen leeftijd heeft Pat Weintraub hem, tot grote vreugde, aan mij toevertrouwd en sinds die tijd woont deze lieve, gezonde en bijzondere Ragdoll hier bij ons en alle andere Ragdoll-huisgenoten.

 

Bovenstaande, zeer recente, foto's zijn genomen op 23 februari 2011, door Ank Wiggelaar, eigenaar cattery Hightide Lowtide.

 

Ik plaats dus deze gisteren genomen foto's om de huidige, onder fokkers rondgaande roddels, als zou Zhivago reeds aan HCM gestorven zijn, te ontkrachten en uit de wereld te helpen. Deze kwaadsprekerij doet geen goed en heeft mij als eigenaar erg diep bedroefd, omdat het een vals bericht is. Het is en blijft een zielige uiting met boze opzet om te beschadigen.

 

 

 

 

 

 

 

 

SIEMPRE AMAR VITTORIO AMAND of Hightide Lowtide


Klik op een foto om deze in een groter formaat te zien.

 

Siempre Amar Vittorio Amand, geboortedatum: 27-3-2008, fokker Mirjam Schroevers, eigenaar Ank Wiggelaar, foto's: copyright Ank Wiggelaar, 15-12-2008

 

Siempre Amar Vittorio Amand, 18 maanden oud, foto's: copyright Ank Wiggelaar, 26-9-2009

 

Sinds begin april 2010 is Siempre Vittorio Amand, geboren 27-03-2008, seal point bicolor kater, volgens contract, terug verhuisd naar zijn fokker, Mirjam Schroevers te Vlissingen.
Helaas heeft deze mooie, lieve kater, hier woonachtig sinds z'n kittentijd, niet voor nakomelingen kunnen zorgen, waar wij natuurlijk wel op gehoopt hebben en hem voor aangeschaft hadden.
Als dierbare herinnering is besloten toch enkele foto's van hem op de website te laten staan; hij is hier tenslotte z'n jeugdtijd bij ons begonnen.